söndag 12 september 2010

Lovely, lovely horse of mine

Annu en 14 timmars arbetsdag avklarad. Idag var det NationsCup har i Spruce Meadows. 8 team, Canada, Usa, Mexco, Holland, Irland, Schweiz, England och Belgien.
En perfek dag med solsken, regnmolen holl sig for det mesta borta vid bergen och lite lagom kallt. Laget fick in som femma och vi var andra ryttare i laget. John Andersson var forst ut och hade tva ner. Nar Jonathon och Contino gick in pa banan var det ingen som hoppat felfritt an.
Dom gar ut pa banan, solen tittar fram lite extra mycket och jag far en pirrande kansla i magen. De ar inge bra att vara nervos, jag blir sallan de nar Jon hoppar. Och nar jag blivit det har de oftast inte gatt sa bra, men allt kan ju andras. Han hoppar super over alla hindren. Flyger fram och hoppar hogt och langt. Ger allt!
Han klarade det, vi kom ut som forsta nolla pa hinder!!! Hade dock ett tidsfel, men va fan:
VI VAR FELFRIA!!!!
Jag var sa javla stolt! Det ar den basta kanslan som finns. Nar allting klaffar, nar du vet att DU var med och gjorde din del i de hela. DU gjorde vad du kunde. Kelly grat. Jag grat nastan. San javla lattnad!! Alskade, alskade hast. Sa javla GRYM!
Yann Candell hade 8 fel och Eric med Hickstead var nolla.

I andra rundan kom 6 lag tillbaka och vi gick in som lag nr 3. John, Jonathon och Yann hade alla 3 tva nedslag var. Eric kom in och glanste och gick nolla igen. Laget sluta pa 3e plats efter Usa som vann och Irland som kom 2a.

Pa tisdag ska forbundet ha mote och bstamma vilka som aker till Vm i Kentucky. Haller alla tummar och tar. Ar ganska saker pa att vi far en plats dock, men man vet aldrig vad planen ar.

CONTINO , the one and only

Inga kommentarer: