onsdag 4 februari 2009

# En del av mitt hjärta

Har precis avslutat mitt inlägg i Niclas blogg. Ibland blir det bara helt enkelt så. Han hade loggat in på sin blogg, och gick sen därifrån för att kila iväg och köpa jordgubbar. Då slängde han ur sig innan han slog igen dörren att jag fick skriva ett inlägg i hans blogg. Sagt och gjort. Det gjorde jag såklart. Så nu vet jag inte vad jag ska skriva här…

Dagen gick väldigt snabbt. Rätt som det var kom Niclas in med hökärran och började fodra lunch. Jag trodde klockan var typ nio eller nått. Men icke. Den var redan tolv. Och sen schviss så var klockan redan halv 4 och vi skulle eftermiddagsmocka. Och nu sitter vi här hemma igen och datanördar. Kaleigh och Diane är nyttiga(?) och är på gymmet. Tror mest att dom raggar på killarna där i och för sig. En dom säger att dom tränar! Nikki försvann just ut genom dörren för att gå på bio med Paula. Julie är med sin vän och handlar på wall-mart. Så det är bara jag, Niclas och Mona (taxen) hemma.

Tiger skickade med en skvallerblaska i sitt brev till Niclas. Den tackar jag, vi, för väldigt mycket! Alltid lika kul att se vad som händer och sker i Sveriges kändis elit. Vem som tog med vems barn på någon biopremiär, vilka kungligheter som bör konstiga klädesplagg eller bör raka sig, alla frågor till någon halvkändis i ”Fräcka frågor”. Sen är ju framsidan ALLTID intressant. Jag menar bara, jag ville absolut veta att ”ensam mamma” Anette och hennes Richard har haft sitt första gräl. Hur spännande är inte det liksom! Och sen att få veta redan på första sidan att Charlotte och Nicola har återförenats. Vilken lycka. Jag undrade just!
Haha nää jag är inte bitter, men va fan. Händer det INGET ANNAT ens i kändiskretsen!?
Nä nu ska här poppas lite lagom svenskt Tomas Ledin. Tack kära gode gud för youtube.com.

Det sjuka (mest märkliga) är ju att man i alla fall köper tidningen, man läser den framlänges, baklänges, upp och ner. Och man gillar det! Ändå ska man hålla på och göra narr av den. Men det är så livet är om man är en skvallertidning. Mobbad, men ack så älskad.

Nu sitter vi här och svullar igen. Nutella och jordgubbar. Inte bra inte bra. Vi måste ta oss i kragen och börja laga mat igen. Men har verkligen ingen inspiration.

Tjingeling

1 kommentar:

Anonym sa...

Hääärliiigt Edenhall!! :) Låter ju finfint det där livet där borta. Jag önskar jag fick äta lite Nutella någon dag, men här gör man allt för att gå ner "mammakilona". Har precis kommit i mina gamla jeans, och jag är FETT lycklig. *le* Men, som sagt.. Nutella är gott. Alldeles för gott. Men glöm inte - VÄLDIGT ONYTTIGT! ;) Kommer nog fler skvallerblaskor i framtiden till er. Om ni uppskattar sånt lixom. Hehehe! ;D