måndag 9 februari 2009

# Boys are back in town

I fredags kom Steve och kände och klämde på Contino igen. Var inte lika mycket som förra gången, som tur var, men lite satt han fast. Skulle nog också behöva en omgång. Kanske inte av en kiropraktor, men av en massör. Ryggen och axlarna börjar säga upp sig.

Igår var det inte bara fågelsång och solsken i solskensstaten. Enligt snacket på byn så fick en häst avlivas inne på arenan. Häst och ryttare gick omkull så illa och olyckligt att hästen tydligen bröt det mesta och kunde inte räddas. Hur det gick med tjejen som red vet jag inte. Läskigt värre!

Igår kväll så var det dags för en WEF-klass igen. Contino, my little pony, skulle hoppa. Ian hoppade In Style och Amy red Costa.
Contino och Jon var först ut av familjen Millar. Fick till en super framhoppning och var inte alls lika tittig och spänd som förra gången under lamporna. Börjar hoppa superfint men får i mitten av banan ett nedslag. Var en ganska snäv vänster sväng till en stor jävla oxer. Blev lite miss i kommunikationen mellan pilot och häst och en frambom föll. Just vänster svängar, och arbete i vänster varv, är hans Akilles häl. Det är det han måste träna upp. Annars så var han SUPER FIN (som vanligt). Var första gången han hoppade så högt som det var igår! Tack vara att han var så jävla grym kommer han nog få vara med i NationsCup laget!! Woho
Var en svår bana och bara 8 stycken gick felfria vidare till omhoppningen av totalt 45 startande. Ian var en av dom och fick tyvärr ett nedslag i omhoppningen och sluta på en 4e placering. Om han varit felfri hade han vunnit. Hade snabbaste tiden! Amy och Costa hade 8 fel i grunden. Vann gjorde Rodrigo Pessoa och Rufus.
Blev en 17 timmars dag igen. Var hemma lite efter elva och uppe igen vid fem imorse. Var väldigt segt idag. Men kommer en lugn vecka nu. Fler av hästarna har ledigt och vi groomar får några extra dagar. Jag har lördag, söndag och måndag.

Och på lördag kommer la familia!! Och då är det alla hjärtans dag. Skickade ett paket till min älskade brevvän för några dagar sedan. Borde vara framme lagom tills då!
Imorn kväll inkommer syster Jenny med packning innehållande väldigt mycket svenskt!! Ska bli väldigt trevligt (gott) att träffa henne! =)

Farbror veterinären var här idag och kollade på några av djuren. Contino var faktiskt ganska bra i sin kropp. Känns ju skönt eftersom han hoppat väldigt mycket och väldigt högt nu i några veckor. Med väldigt bra resultat dessutom.

Tycker att det uppdateras väldigt lite på skvallerfronten hemifrån. Är det ingen som gör något nu förtiden?! Har alla blivit gamla och grå? Hallå farfar, etta på charlstonlistan!! Någonting måste ju hända. Dåligt med bilder läggs upp också!!
Eller som Linus fint berätta till mig, att hans skvallertant har flytt landet så han får inget veta längre. Men det måste ju vara någon annan än jag som skvallrar, eller?! Och någon annan som leker paparazzi. Alla gillar skvaller!! I KNOW THAT YOU DO!! So bring it to me baby!

Ekar väldigt mycket i brevlådan… ödlorna som bor där är väldigt ensamma.

Tips från coachen: gå inte i gummistövlar i sjutton timmar. Fötterna blir ganska ledsna och svettas väldigt mycket vilket bidrar till dålig lukt!

Romy hoppa 1.50 m klassen idag. Gick inge bra, Jon utgick efter halva banan...


Over and out, Ciao

Inga kommentarer: