söndag 14 juni 2009

# En liten tulipan

Ian Millar is on fire!! Han bara vinner och vinner och vinner. 3 vinster nu i 3 stora klasser. Det ar kul att vara en millarbrooke den har veckan. Alla hastar har gatt valdigt bra, de flesta i alla fall. En dag kvar nu pa forsta Spruceveckan. Bara 5 hastar som hoppar imorn. Jag har bara Vinni i 1.40m klassen. Han hoppade bra i forrgar men var valdigt "pigg och springig" och hade tva rivningar. Men resten av banan var han super fin. Sa hoppas att han hoppar lika bra imorn men inte tanker pa sa mycket annat runt omkring utan koncentrerar sig pa hindrena.

Contino hoppade stora GranPrixen igar som var 1.60m. Han hoppade super duper men hade tyvarr ett ner och ett tidsfel och slutade pa 5 fel och slutade pa en 16e plats av 35 starter. Banan var valdigt stor och maxad overallt. Eftersom det var final och stor klass sa var det mycket folk pa laktarna. Mycket tjo och tjim. Barn och ballonger overallt. Sa det fanns mycket att titta pa for hastarna. Contino var ganska okej med allt, men han har inte varit ute pa sa manga tavlingar som denna sa han behover nog ett par fler for att vanja sig.
Ian och InStyle vann klassen. Amy och Costa kom 9a.

Imorgon ar den en viss Niclas fodelsedag. Vi kopte tartor pa IKEA nar vi var dar och ska ta med dom till stallet imorn till lite frukostfika innan klasserna borjar. Jag och Kaila har kopt varldens grymmaste present, men kan inte skriva den nu ifall han far for sig att ga in och lasa har innan han far den! =)

Inga kommentarer: