onsdag 20 maj 2009

# Dancing shoes

Redan under frukosten visste jag att det skulle bli en skit dag. Nar vafflorna blev helt misslyckade och te't blev beskt sa var dagen redan domd till att bli piss. Var pa daligt humor hela formiddagen, vet egentligen inte varfor. Men va mest bara bitter pa allt och alla. Blev lite battre pa eftermiddagen. Solen los i alla fall hela langa dagen och det var ganska sa varmt och skont. Hastarna skotte sig bra, ingen som tavla men dom var snalla och gulliga. Jag hade en lang mysstund med Romy.
Nar vi efter manga timmar var klara i stallet bjod vara stallgrannar oss pa lite grillat och nagra kalla ol. Och det sager man ju inte nej till! Sa dar satt vi allihopa och njot i solens sken i en timme eller tva.
Sa trots en skitstart pa dagen blev avslutningen inte helt fel!

Nu sitter jag antligen har pa hotellrummet nyduschad och blot i haret och ska krypa till kojs i nagra timmar. Ska upp vid klockan 5 igen, dvs om 7 timmar, och birja om dagen igen. Imorn ar det en hel del ponnysar som tavlar sa det kommer bli full rulle hela dagen lang. Var massa starter i de 3 forsta klasserna sa det kommer ta en evighet...

Natti natti

Inga kommentarer: