måndag 26 januari 2009

# Save tonight

Niclas skrev om gårdagen så bra så det behöver inte jag göra. Istället desto mer om idag. Dagen började med att Eageleye Cherry spelades på radion. Tog de som ett gott tecken eftersom Contino skulle hoppa GP´n idag. Det gjorde även Ian på Redefin och Amy på Costa Rica. Ian hade ett nedslag i grundomgången, men Amy klarade sig till omhoppningen men fick där ett ner och slutade på åttondeplats. Contino var SUPER DUPER FIN idag igen!! Men fick ett jävla tramp i vattnet. Så fruktansvärt orättvist. Han hoppade jättebra, men stog i mot lite på vattnet och Jon fick driva på och det blev lite hejåhå. Svensk musik på morgonen hjalpte inte... Men vänta ni bara. Om några veckor när han och Jonathan lärt känna varandra lite mera och han har byggt upp lite mera muskler och styrka så kommer han vara finast på hela tävlingen!!

Nu sitter vi hemma i huset och lyssnar på Rongedal och diverse andra artister från gamla avsnitt av ”så ska det låta” på youtube och dricker Cola och äter chips. Lagom avancerat så här en söndagskväll, efter en lååång vecka med tidiga mornar, sena kvällar och många catfights. Tänk att det alltid blir så när tjejer jobbar tillsammans. Alla vill bestämma och göra på sitt sätt. Mycket enklare att jobba/umgås med killar. Fast kanske inte om man är ensam kille med 5 tjejer. Haha. Niclas har det inte lätt. Men han verkar överleva ganska bra ändå.

Imorgon är det måndag igen. Ny vecka. Nya tävlingar. Fler tidiga mornar. Jag och Niclas jobbar imorn tillsammans med Julie. Borde bli en ganska lugn dag. Hästarna har vila och inga ryttare i stallet. Måste klippa nya hästen dock. Ägaren sa att hon var snäll, så det hoppas jag verkligen att hon är. Inga mer klippa häst relaterade skador tack. Borde nog vara lite ambitiös och klippa Contino igen också. Men det märker vi imorn. Värmen har i alla fall kommit tillbaka nu. Varmt och skönt hela dagen. Nästan så man hade glömt bort hur varmt det var förut. Bara att raka benen igen och på med shortsen!


Tillbaka efter nightcheck. Var i stallet och gav lite hö, fyllde vatten och la på täcken. När vi gick där över stallplan (asfalterad parkering?) kolla jag upp på den stjärnklara himmelen och tanken slog mig, som så många gånger förut, att det är samma stjärnor, samma måne och samma himmel som man ser hemma i Sverige. Och i resten av världen för den delen. Vart du än är, så är det samma stjärnor du ser en stjärnklar natt. Ganska fascinerande, eller till och med väldigt mycket! Har alltid tyckt om att kolla på stjärnorna. Och på mångubben.

Nu sitter jag och Niclas här igen. Bredvid varandra vid varsin dator och nördar oss. Alla andra är ute på galej, men vi banga. Vi har egen fest här hemma. Jag med min Heineken och Niclas med sitt vin och diggar svensk musik på hög volym.

♥ SAKNAR ALLA HEMMA JÄTTE MYCKET! ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

du och niclas bara nördar och nördar ;)