fredag 23 januari 2009

# Angels on the moon

Dagen med stort D idag. Romy hoppade 1.45m klassen. Var jätte fin, men hade ett nedslag i omhoppningen. När vi kom tillbaka till stallet så såg vi att han hade en hovspricka på utsidan av vänster fram hov. Blödde till och med. Men han har tydligen fått sånna förut. På samma ställe. Hovslagaren kom direkt och fixa lite. Fick ta av skon och lätta på trycket. Karva sedan ut en liten bit precis under sprickan och satte tillbaka skon. Så nu måste jag hålla koll på så att hoven inte växer ner i skon igen, och ska ”såga” varje dag just där han karva.
Contino gick WEF-en, som var 1.50 m. SUPER DUPER FIN!! Felfri i båda rundorna och slutade på en 7e placering. Min lilla ponny! Så nu får han övernatta i FEI-stallet några nätter till, för han ska gå stora Grand Prixen på lördag.

När vi åkte hem från stallet så var solen på väg ner. Underbart fint. Nästan så det slår en solnedgång på midsommarafton ute på sjön hemma i Sverige. Stooor och helt orange-röd. Precis så den syns ovanför palmerna. Och i motljuset blir palmerna och allt annat nästintill svart. Nästan lite poetiskt. Alla borde få se minst en sådan här solnedgång i sitt liv. Och en soluppgång också för den delen. Samma sak där. Solen stiger upp bakom palmerna och morgonmolnen. Alldeles stor och varm och gul.

Ciao

Inga kommentarer: