måndag 19 januari 2009

# Logiskt

Måndag = Day off.
Jag och Niclas var lediga idag så vi tog sovmorgon fram till tio tiden. Prata med mamma en stund på förmiddagen, om allt och inget. Hon tyckte mitt knä var jätte snyggt. Det tycker jag med, idag har det klätt sig i lite mera blå-svart nyans. Mycket klädsamt.
Var jätte fint väder när vi gick upp men efter en timma så blev det mulet och ganska blåsigt. Så vi bestämde oss för att gå till IHOP och käka och sen gå på bio. Postade lite brev på vägen och lämnade in kort på framkallning. Hamnade även hos frisören. Var nästan en timme tills bion skulle börja så vi gick in på salongen bredvid och dom hade tid för båda två. Vi såg på Bridewars (eller som den heter på svenska, Bröllopsduellen), med Kate Hudson och Anne Hathaway. Lagom avancerad, typisk amerikansk, bra film. Var vi två och ett gäng tjejer som såg den. Niclas blev nog lite nervös när han insåg att han var ända killen. Men han överlevde! haha.

Sitter här nu med en kopp snabbnudlar och ett glas vin med sprite iblandat. Mycket god måndagsmiddag.
Tisdag imorn och back to work. Tävlingarna börjar på onsdag. Får se om båda mina pollar tävlar eller om det bara blir ena den här veckan också. Eller juste fan, jag har ju 2 hästar nuförtiden. Får väl se om den nya stjärnan ska hoppa något eller om hon får lite tid på sig. Inte för att jag tror det. Dom vill nog testa henne på en gång =)

Ska nog försöka få igång min nya fina lila iPod som jag inte fått igång än… måste göra ett seriöst försök nu…

Bye bye

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läser din blogg lite då & då. Kan du inte lägga upp nån bild här med? Inte bara på FB! ;)

Edenhall sa...

men kanske de kanske! :) lattare att slanag upp dom pa fb!! :)