söndag 1 mars 2009

Quit playing games (with my heart)

Jag och Niclas sitter nu i varsitt hör av köket. Jag med datorn och han och kramar om sin tvättkorg. Diggar till Cher - Save up all your tears. Grymmaste låten!!

Nu har familjen åkt hem. Mamma har tydligen redan börjat spana på resor till Calgary . Får väl se om det blir någon resa dit för dom. Vi ska i alla fall dit hela juni och halva juli.

Bästa vardagslyxen man kan unna sig är att gå och lägga sig hel och ren efter en lång dusch mellan nytvättande lakarn och uppfluffade kuddar. Mysigt värre. Bästa som finns efter en lång arbetsvecka.

Contino hoppade i torsdags och idag. I torsdags fick ekipaget 1 tidsfel. 0,47 sekunder!! HUR LITE SOM HELST!! Det var Jonathans fel. Contino hoppade super en fick ingen placering pga av tidsfelet. Lyckades kvala till GP´n som var idag i alla fall. Idag hade han ett nedslag, som vi också kan skylla på piloten. Contino hoppa super!! Får se om han hoppar något nästa vecka eller om han får ledigt.

I fredags var det Nationshoppning. Canada VANN!! woho Tur att man är canadensare nuför tiden. Ian var med på Stevie och var nolla i båda rundorna. Andra platsen gick till Irland tror jag.

På söndag ska jag och Niclas åka en sväng över till Bahamas!! Vi måste lämna landet i 48 timmar för att sen komma tillbaka in. Synd!! Eller inte. Hur gött som helst. Paraplydrinkar på stranden, för en dag i alla fall =)

Härom dagen när vi åkte till stallet så kom en gammal goding på radio. Backstreet Boys - Quit playing games (with my heart). Alla i bilen kan varenda melodislinga, varenda ord i alla meningar. Hur är det möjligt? På en låt som man inte lyssnat på på flera år? Vart i huvudet sparas sånt onödigt vetande? Kan man inte andvända det till något vettigt istället? Konstigt fenomen det där. Undra hur många låtar man kan utantill egentligen?

ciao

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja shupp-shuppan!
Saknar er och Florida hur mycket som helst... Så nu har även sverige-ligan lämnat er staterna? Jag är också assasugen på Calgary... KOmmer ju vara ledig hela sommaren nu ju när man är lärare och allt.. så att det är i juni juli ni ska dit är ju hur great som helst! Ha det så underbart på Bahamas och försök vila ut så gott det går. Ni får ta varsin paraplydrink för mig me... Take care! Jenny