onsdag 16 juni 2010

Take him to the Greek

Ikvall var hela varan happy family (Kaila, Jenny, Alex, Jordan och Karen) pa bio. Sag Take him to the Greek, med Russel Brand och Jonha Hill. De var... Ja, assa den va ju bra. Ganske kontig, men javligt rolig. Absolut vard att se!

En kille om jobbar for Centurion (som gor magnettacken och lasrar for hastarna) kom forbi idag och visa nagra akupunkturpunkter och prata om energi mellan hast och manniskor. Jatte intressant och jag larde mig hur mycket som helst!
Med ett latt tryck pa en punkt kan du fa hasten att slappna av helt och somna. Med ett litet tyck som knappt kanns pa en hast som vager 600-700 kg. Galet. Och allting sitter ihop. Om du kanner hasten mellan ganascherna pa hasten, och den har lite spand. Trycker man da pa en punkt pa antingen skulderbladen eller uppe pa rumpan sa slapper spanningen. Ett latt tryck pa 15 sekunder. Sen bara borta!!
Sa nu far vi trana och kanna pa alla hastarna framover. Dom kommer kannas som "million bucks" (som Kaila alltid sager).

Vi pratade ju da ocksa om energi. Bade mellan hast och manniska och manniksa till manniska. Just de har att om tva manniskor har ratt energi sa ar det den man ska vara med. De ar sa universum visar vem de ar meningen att du ska umgas med. Bade som pojkvan/flickvan och kompisar. Om du gar in i ett rum kan du inom nagra sekunder avgora vilka du vill prata med och vilka du inte vill prata med. Varfor? Jo, energin mellan er.
Hur skulle man annars kunna forklara det?
Om de finns en manniska som du bara vill vara med, bara vara. Inte gora nagot. Inte prata. Bara kunna sitta dar med en person och kanna att det ar tillrackligt. DET ar ratt energi. Och det ar DEN personen du ska vara med. That is your solemate!
Ta vara pa de, slang inte bort den kanslan.

1 kommentar:

Hanna sa...

Mycket intressant och tänkvärt ... !