torsdag 17 juni 2010

Raindance

Vem ar ansvarig for regndansen? Idag har det regnat och regnat och regnat... Hela javla dan... Kommer ju snart utveckla simhud mellan bade fingar och tar, och galar ocksa om solen inte kommer fram snart...
Dom anda som tavla idag var Jonathon med Picco och Karen med Quervo i 1.50m. Gick val sadar for bada tva. Jon och Picco hade ett nedslag. Eftersom de regnade sa mycket var dom tvungna att andra klassen fran en omhoppningsklass till en speedklass. Gjorde inte sa mycket for Picco eftersom hon ar ganska snabb av sig sjalv. Dom hade en bra tid, men som sagt 4 fel. Karen och Quervo hade 2 nedslag.

Varfor haller regnklader aldrig emot regn? Hur mycket ska man behova betala for att fa klader som haller? Allt nu for tiden ska bara vara sa snyggt som mojligt, men nar slutade folk vilja ha vattentata regnklader?
Samma sak med regntacken for hastarna. Finns inte ett enda javla tacka som inte lacker igenom.. Seriodt. Hur svart kan de vara. Maste hitta en seglaraffar eller natt och kopa ett galonstall! :)
Jag ar i alla fall varm och torr om fotterna nar jag har mina underbara Dubarry stovlar pa mig. Varldens basta present som jag fick av Kelly och Jon nar vi var i Kentucky.

Imorn blir de lika mycket regn som idag, sa far se om de blir nagot tavlande eller om dom staller in. Ska tydligen bli battre vader i helgen , sa hall alla tummar och tar!!

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag stöter också på det där problemet med regnkläder som inte är täta. Den enda uppgift de har och de kan inte uppfylla den?
Det ska vara snyggt och andas (sedan NÄR behövde något som är vattentätt ANDAS?). Stallkläder, eller regenkläder ska inte vara snyggt i min mening utan FUNKTION står framför allt. Jag vet jag letade efter en vinteroverall i sverige. Det är ju det optimala när det är kallt. En overall. Jag vet inte HUR många ställen jag gick till och fick svaret: "Det är inte mode med overall". Mode i stallklädsel? Jag trodde väl ändå att det var funktionen jag var ute efter. Humpf.
Vi får starta en gen butik med funktionsdugliga stallkläder.