torsdag 4 februari 2010

# 177

Hade en valdigt lugn och langdragen dag idag. Alla var klara med ridningen innan lunch och sen hade vi 4 langa timmar att sla ihjal. Men jag klagar inte, de va hur skont som helst. Att for en gangs skull vara klara till fyra, att for en gangs skull ha tid att borsta hastarna ordentligt, att ha tid att ta dom ut for att ata de goda graset pa andra sidan staketet. Yay.
Hela veckan kommer nog bli sa har. Bara nagra av djuren ska hoppa.

Efter jobbet (eftersom vi var klara i tid) akte vi till tackshopen for att shoppa loss. Kopte lite bra ha saker och ett nytt skarp. Sen blev till Jojo's for middag. Det ar en sportbar vi brukar ga till. Dom har den godaste drinken nagonsin, lemonade och vodka, som dom serverar i en glasburk :)

Jag och Kaila borjar fa lite panik for vad som komma skall. Madison slutar ju snart, och Poppy och Christine kommer inte folja med hem till Perth efter de har. Och Nikki vet vi inte hur lange hon stannar. Saaaa... De kommer bli jag och Kaila och bara massa nya manniskor i sommar... Kul jul. Fan va bra...
Vi har ocksa kommit pa vad vi ska gora nasta vinter. Vi sak till Australien och jobba pa ett kryssningsfartyg. Weeii. Kaila har en kompis som ar dar nere och jobbar pa nagon bat, sa hon kan sakert fixa in oss! De kommer bli kalasbra!! :)

Inga kommentarer: